image

Kecx Wind BV

Over ons

Wij zijn Kecxwind BV: uw partner in realisatie & onderhoud van zonneparken. Wij geloven in de kracht en waarde van duurzame energie. Daarom zetten wij vol in op de aanleg en het beheer van zonneparken. Van het verwerven van grondposities tot de oplevering van het project zijn wij uw partner. Met ons team van bevlogen medewerkers zorgen wij ervoor dat uw zonnepark een realiteit wordt!

Neem vandaag nog contact op

Onze aanpak

Kecxwind denkt graag met u mee. Wij zijn graag de perfecte partner bij de aanleg EPC of het beheer O&Mvan uw zonnepark of rooftop. Wilt u het hele project van A tot Z door ons laten uitvoeren? Of wilt u slechts een deel aan ons uitbesteden? De keuze is aan u. Wij kunnen projecten zowel turn-key als door middel van sub-contracting uitvoeren.

image

Ons team

Het team van Kecxwind bestaat uit een kleine twintig bevlogen en deskundige medewerkers die elkaar aanvullen in expertisegebieden. We beschikken over ons eigen materiaal en materieel, waardoor we altijd zo onafhankelijk en flexibel mogelijk kunnen opereren. Bovendien hebben we korte lijnen met onze on-site teamleden. Wij gaan voor snelle communicatie om met elkaar te werken aan de succesvolle realisatie van uw zonneproject.

Efficiëntie en kwaliteitsbewaking

Dankzij onze ervaring met de aanleg van zonne-energiecentrales, kunnen wij garanderen dat wij altijd de meest efficiënte aanpak hebben. In de implementatiefase zijn de processen daarom gestandaardiseerd, zodat het werk optimaal doorgang vindt. Tegelijk kunnen we dankzij constante kwaliteitsbewaking de bouw van een zonnepark zo soepel mogelijk laten verlopen.

image

Marktleider in zonneparken

Wij zijn er best trots op dat wij inmiddels zijn uitgegroeid tot marktleider als het gaat om de aanleg en het beheer van zonneparken. De feiten tonen aan dat Kecxwind BV expert is op dit gebied: wij hebben meer dan 60 project opgeleverd en hebben meer dan 15 zonneparken in beheer. En wij zijn klaar voor een duurzame toekomst met nog meer zonneparken in ons beheer.

Contact

Benieuwd wat Kecxwind voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij zetten graag onze ervaring en deskundigheid in om uw zonnepark te realiseren én te onderhouden. Wij geloven in een duurzame toekomst. De toekomst is zonnig!