EPC

De bouw van een zonnepark

Scroll

De bouw van een zonnepark is een hele klus. Maar het is een klus waar Kecxwind BV warm voor loopt en energie van krijgt. Wij bewijzen keer op keer dat de aanleg van zonneparken in ons DNA zit. Wij gaan voor kwaliteit en duurzaamheid!

Kecxwind BV

Volop duurzame energie

De afgelopen jaren heeft Kecxwind BV aangetoond dé expert te zijn als het gaat om de aanleg van duurzame energiebronnen. We hebben meer dan 60 projecten op onze naam staan die bij elkaar goed zijn voor meer dan 200 megawatt aan duurzame zonne-energie! Dat is een enorme stap in de richting van duurzaamheid. Bovendien zijn al deze projecten uitgevoerd volgens de hoge standaard die bij ons de norm is.

Engineering, Procurement & Construction (EPC)

Een bouwproject bestaat uit meerdere fasen. Dat geldt ook voor de aanleg van een zonnepark. Kecxwind BV kan het werk van A-Z op zich nemen: het ontwerpen, het samenstellen van de materialen en het uitvoeren van de bouw. Wij laten onze zonne-installaties in Nederland en Duitsland bouwen door onze eigen Nederlands- en Engelssprekende installateurs. Bovendien werken wij wereldwijd samen met de grootste contractors, aannemers en ontwikkelaars. Wij zorgen dat uw project een realiteit wordt.

Turn-key of sub-contracting

Wij werken graag op een prettige manier samen met onze opdrachtgevers. In het ene geval zullen wij een project helemaal uitvoeren (turn-key), terwijl wij in een ander geval slechts een deel van het project voor onze rekening nemen (sub-contracting). Het is helemaal afhankelijk van de wensen van u als klant. Wij gaan altijd voor een flexibele aanpak.

Lees hier meer

Efficiënte aanpak en kwaliteitsbewaking

Dankzij onze ervaring met de aanleg van zonne-energiecentrales, kunnen wij garanderen dat wij altijd de meest efficiënte aanpak hebben. In de implementatiefase zijn de processen daarom gestandaardiseerd, zodat het werk optimaal doorgang vindt. Tegelijk kunnen we dankzij constante kwaliteitsbewaking de bouw van een zonnepark zo soepel mogelijk laten verlopen.

image

Het team van Kecxwind

Het team van Kecxwind bestaat uit een kleine twintig bevlogen medewerkers die elkaar aanvullen in expertisegebieden. We beschikken over ons eigen materiaal en materieel, waardoor we altijd zo onafhankelijk en flexibel mogelijk kunnen opereren. Bovendien hebben we korte lijnen met onze on-site teamleden. Wij gaan voor snelle communicatie om met elkaar te werken aan de succesvolle realisatie van uw zonneproject.

Neem contact op
image

Onderhoud van het zonnepark

Natuurlijk doen wij meer dan alleen zonneparken aanleggen. Ook voor het onderhoud van uw zonnepark kunt u bij ons terecht. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze pagina over het onderhoud van zonneparken en zonne-installaties.

Contact met Kecxwind BV

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een zonnepark te laten bouwen? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn!