O&M

Onderhoud van uw zonnepark of rooftop

Scroll

Kecx Wind BV

Een zonnepark of andere zonne-energiecentrale kun je niet aan zijn lot overlaten. Een zonnepark verdient goed onderhoud en doorlopende monitoring. Daarmee voorkom je een hoop problemen en bespaar je veel kosten. Kecxwind BV heeft meer dan 15 zonneparken in beheer. Wij zetten onze expertise graag voor u in!

image

Operation & Maintenance

Als een zonnepark in gebruik is genomen, gaat de installatie energie opleveren. Dat is een mooi moment, want dat betekent ook dat de installatie geld gaat verdienen! Maar bij elke installatie kan er natuurlijk iets misgaan, ook bij zonneparken. Vandaar het belangrijk is om installaties 24/7 te monitoren. O&M is een cruciaal onderdeel van elk zonnepark.

image

Monitoringssystemen

Kecxwind BV gebruikt monitoringssystemen waarbij eventuele fouten direct in kaart gebracht worden en doorgezet worden aan ons O&M-team. Wij zijn een volledig onafhankelijke partij en kunnen werken met alle grote monitoringsportalen. Onze experts kunnen hierdoor problemen oplossen voordat ze kritiek kunnen worden. Dat is een zorg minder!

Goed beheer voorkomt verlies

Een fout die zich ontwikkelt tot een probleem kan al gauw tot grote opbrengstverliezen leiden. Hierbij geldt natuurlijk: voorkomen is beter dan genezen. Goed monitoren zorgt ervoor dat problemen snel en effectief geëlimineerd kunnen worden, zodat deze nooit tot verlies zullen leiden. Ons O&M-team staat zeven dagen per week klaar om storingen op te sporen en op te lossen. Dankzij onze efficiënte aanpak kunnen wij storingen binnen 24 uur oplossen. Foutdetectie in een vroeg stadium en oplossingen zijn bij ons gegarandeerd. Wij merken dat het belang van goed beheer van installaties vaak wordt onderschat. Maar het is onbetaalbaar!

Turn-key uitbesteden

Natuurlijk kunnen we het onderhoud en beheer van uw installaties gedeeltelijk op ons nemen. Maar het is ook mogelijk het hele pakket aan ons uit te besteden. Dat omvat ook werkzaamheden als maaien, de schoonmaak van de panelen en bewaking. Het gaat erom wat u wilt. Wij zorgen graag voor totale ontzorging. Als we iets doen, doen we het goed!

Neem contact met ons op
image

Kecx Wind BV

Marktleider

Wij zijn er best trots op de wij inmiddels zijn uitgegroeid tot marktleider als het gaat om het beheer van zonneparken. Zonne-energiecentrales en O&M zitten in ons bloed. De feiten tonen aan dat Kecxwind expert is op dit gebied: wij hebben meer dan 15 zonneparken in beheer. En wij zijn klaar voor een duurzame toekomst met nog meer zonneparken in ons beheer. De toekomst is zonnig!

Beheer door Kecx Wind BV

Wilt u graag weten of wij het beheer van uw zonnepark kunnen overnemen? Of heeft u andere vragen die met het onderhoud en beheer van een zonnepark te maken hebben? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Neem contact met ons op
image

Aanleg van zonneparken

Natuurlijk doen wij meer dan alleen zonneparken beheren. Wij leggen ook zonneparken aan. Wilt u weten wat we op dat gebied voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze pagina over de bouw en aanleg van zonneparken.