Mud Masters 2022

Scroll

Mud Masters is een uitdagende obstakel run gebaseerd op echte militaire stormbanen. Je ontvlucht de dagelijkse routine op ons mentaal uitdagende parcours en overwin je de meeste obstakels met je vrienden. Dus voor één dag ben jij de actieheld die je altijd al wilde zijn. 

De variërende afstanden van 6, 12, 18, 21 en 42 kilometers maken dit voor velen een realistische uitdaging. Bij Mud Masters draait het niet om een snelle finishtijd; het gaat erom samen de eindstreep te halen. En als het moment daar is, is het tijd om een welverdiend slotbiertje te vieren. 

Wat is een obstakel run precies?

Een obstakel run is een hardloopevenement waarbij deelnemers onderweg diverse obstakels tegenkomen. De run gaat vaak door de natuur en de deelnemers komen onderweg modder en water tegen. Obstakels zijn onder meer houten wanden, kruipen onder prikkeldraad, zwemmen door sloten, springen over vuur, klimmen over touw-netten en soms zelfs onder stroom gezet. Het doel is om deelnemers de kans te geven om de fysieke en psychologische grenzen van hun kunnen te verkennen.

Mud Masters Geschiedenis

Op 6 oktober 2012 organiseerden we ons eerste evenement met 4.000 deelnemers in Haarlemmermeer. Dit zette Obstakel running op de kaart als nieuwe sport in Nederland. 

Sindsdien finishen er jaarlijks ruim 60.000 Mud Masters op onze wereldse festivalterreinen in Haarlemmermeer,  Biddinghuizen en op Airport Weeze. Dankzij deze verschillende locaties en omdat we constant werken aan nieuwe en meer spectaculaire obstakels, kun je bij elke versie een compleet nieuwe ervaring verwachten!

Team Building

Plezier, teambuilding en uitdaging maken Mud Masters tot een legendarische ervaring voor je sportteam, collega’s of vriendengroep. Wanneer je je hebt ingeschreven voor een Mud Masters evenement, is het een concreet trainingsdoel een stok achter de deur om te bewegen en samen te gaan trainen. De spierpijn gaat voorbij, maar de herinneringen en de gedeelde herinneringen blijven voor altijd!

Kecxwind Mud Masters 2022

Twee en een halve week geleden hebben wij met onze collega’s meegedaan aan Mud Masters 2022! Een leuke activiteit om met collega’s te ondernemen. Wij hebben met onze collega’s 18 kilometer afgelegd in een tijd van 2 uur en 28 minuten! 

Blogs:

Wil je meer weten over ons bedrijf? Lees dan ook één van onze andere blogs!

Volgend nieuwsbericht